Coaching


Het doorgronden van motieven en drijfveren is onderdeel van de coaching van Werkexpress. Daarom starten we met het afnemen van de Birkman methode of een ander instrument. Zo kunnen we jou snel leren kennen en krijg je ook snel inzicht in hoe je reageert in de werksituatie en wat je nodig hebt op het werk en bij de coaching. Wij spiegelen jou en met onze ondersteuning kom je zelf tot oplossingen. Verder krijg je, wanneer dat van toepassing is, de mogelijkheid om met nieuw gedrag te oefenen, soms in een rollenspel met een acteur, en oefen je met het nieuwe gedrag in praktijk brengen.

Het traject bestaat uit maximaal zes bijeenkomsten van 1,5 uur en tussenliggende opdrachten, minder is uiteraard mogelijk afhankelijk van de voortgang en het doel. De start van de coaching bevat de Birkman methode en zo nodig andere instrumenten, afhankelijk van het doel.

Werkexpress biedt coaching op communicatie, assertiviteit, loopbaan, timemanagement en leiderschap.

Werkwijze
Na afronding vindt, indien gewenst, evaluatie plaats met de werkgever. Vaak helpt het de werkgever te betrekken, omdat hij kan ondersteunen bij vervolgstappen. Vertrouwelijkheid is daarbij gewaarborgd. Alleen met toestemming van de deelnemer wordt over de uitkomsten van het traject gecommuniceerd.

Voor particulieren geldt een speciaal tarief. Vraag naar de mogelijkheden. Bel Brigitte Hellings op 06 81110068 of vul het contactformulier in. 

Loopbaangesprek

Wil je in vertrouwen spreken over je werksituatie? Of heb je het idee dat er meer uit je loopbaan te halen is? Werkexpress biedt de mogelijkheid voor een gratis loopbaangesprek van een uur.

Meld je aan via info@werkexpress.nl of bel 06 81110068.

achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond