Loopbaanadvies en loopbaancoaching


Welzijn op het werk heeft te maken met de omstandigheden en je taken. Soms is de inspiratie weg of zie je geen uitdaging meer. Dan is het tijd voor actie. Wat motiveert jou en hoe kun je goed functioneren?


Werkexpress helpt jou door: 

  • frisse blik op je loopbaan
  • loopbaanadvies
  • coaching
Frisse blik op je loopbaan

Met 'een frisse blik op je loopbaan' krijg je zicht op wat jou op het werk bezig houdt. Wat is je positie, wat heb je nodig en wat kun je zelf doen om je loopbaan verder vorm te geven? Jouw coach spiegelt jou en helpt jou je welzijn op het werk te vergroten. Het programma omvat de Birkman methode of andere instrumenten en ้้n of twee bijeenkomsten. Daarna weet je waar je staat en wordt kiezen gemakkelijker. 

Loopbaanadvies

Voor als je een andere stap in je loopbaan wil zetten. Hoe kom je tot keuzes die jouw werkplezier vergroten? Bij Werkexpress kun je terecht voor een loopbaanadviestraject. Het resultaat is een zoekprofiel en een stappenplan. 

Het loopbaanadviestraject bestaat uit vijf bijeenkomsten van anderhalf uur en tussenliggende opdrachten, waarin we ingaan op levensloop, prestaties, drijfveren en randvoorwaarden. Zo nodig gebruiken we de Birkman methode of andere instrumenten. 

Vertrouwelijkheid

Als er een leidinggevende bij betrokken is, vindt een gezamenlijke evaluatie plaats. De leidinggevende kan ondersteunen bij vervolgstappen. Vertrouwelijkheid is daarbij gewaarborgd. Alleen met jouw toestemming communiceren we over de uitkomsten van het traject.

Ben je particulier, dan geldt een speciaal tarief. Vraag naar de mogelijkheden. Bel Brigitte Hellings op 06 81110068 of vul het contactformulier in. 

Loopbaangesprek

Wil je in vertrouwen spreken over je werksituatie? Of heb je het idee dat er meer uit je loopbaan te halen is? Werkexpress biedt de mogelijkheid voor een ori๋nterend en vrijblijvend loopbaangesprek.

Meld je aan via info@werkexpress.nl of bel 06 81110068.

achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond