Loopbaanadvies


Betrokkenheid bij het werk en werkgeluk zijn vaak gebonden aan omstandigheden en soms aan taakinhoud. Soms lijkt er niet eens veel veranderd, maar is de inspiratie weg of zie je geen uitdaging meer. Merk je dat het niet zo lekker loopt, dan is het misschien tijd om er iets aan te oden Zaak is dat je je bewust bent van wat je beweegt, wat jou motiveert en hoe je optimaal kunt functioneren. 

Bij Werkexpress kun je op drie manieren werken aan je loopbaan, welzijn en effectiviteit op het werk:

- frisse blik op je loopbaan
- loopbaanadvies
- coaching

Frisse blik op je loopbaan

Door het programma 'een frisse blik op je loopbaan' te doorlopen krijg je zicht op wat jou in relatie tot de context op het werk bezig houdt. Wat is je positie, wat heb je nodig om je effectiviteit te vergroten en wat kun je zelf doen om je loopbaan verder vorm te geven. Je krijgt de gelegenheid om in alle vertrouwen te sparren met een Birkman consultant die kan spiegelen. 'Frisse blik op je loopbaan' helpt jou je welzijn op het werk te vergroten. Het programma start met de afname van de Birkman methode, indien nodig gevolgd door een coachingssessie. 

Loopbaanadvies

Soms betekent dat een andere stap in de loopbaan. Hoe kom je tot keuzes die het welbevinden in het werk vergroten? Bij Werkexpress kun je terecht voor een loopbaanadviestraject. Het loopbaanadviestraject levert een zoekprofiel op dat je gebruikt om je loopbaan verder vorm te geven. 

Het loopbaanadviestraject bestaat uit vijf bijeenkomsten van anderhalf uur en tussenliggende opdrachten, waarin we ingaan op levensloop, bereikte prestaties, drijfveren en randvoorwaarden. De start van het loopbaanadviestraject is de Birkman methode en zo nodig andere instrumenten. Na afronding vindt, indien gewenst, evaluatie plaats met de werkgever. Vaak helpt het de werkgever te betrekken, omdat hij kan ondersteunen bij vervolgstappen. Vertrouwelijkheid is daarbij gewaarborgd. Alleen met toestemming van de deelnemer wordt over de uitkomsten van het loopbaanadviestraject gecommuniceerd.

Werkwijze

Na afronding vindt, indien gewenst, evaluatie plaats met de werkgever. Vaak helpt het de werkgever te betrekken, omdat hij kan ondersteunen bij vervolgstappen. Vertrouwelijkheid is daarbij gewaarborgd. Alleen met toestemming van de deelnemer wordt over de uitkomsten van het traject gecommuniceerd. 

Voor particulieren geldt een speciaal tarief. Vraag naar de mogelijkheden. Bel Brigitte Hellings op 06 81110068 of vul het contactformulier in. 

Loopbaangesprek

Wil je in vertrouwen spreken over je werksituatie? Of heb je het idee dat er meer uit je loopbaan te halen is? Werkexpress biedt de mogelijkheid voor een gratis loopbaangesprek van een uur.

Meld je aan via info@werkexpress.nl of bel 06 81110068.

achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond