Over Brigitte Hellings


Laat ik mij kort voorstellen: Brigitte Hellings, arbeids- en organisatiepsycholoog, met 15 jaar ervaring in het uitvoeren van assessments en coaching. Ik help de werkende mens om initiatief te nemen. Hoe zorg je dat je (weer) energie krijgt van werk en hoe voorkom je stress? Ik maak gebruik van gesprekken en assessment instrumenten. Sinds 2004 ben ik gecertificeerd Birkman consultant.

Wat maakt mij de psycholoog die ik ben geworden?

Al tijdens mijn studie Onderwijspsychologie, specialisatie Bedrijfsopleidingen, werd ik gedreven door leren in arbeidsorganisaties. Ik heb naast mijn werk als assessment psycholoog en coach gewerkt als freelance onderwijskundige. Ik heb leiding gegeven aan een team van professionals en ook als programma manager heb ik leerervaringen in leiderschap mogen opdoen. In een team leer je het meest van je tegenpolen, als je ervoor open staat. Ook tijdens veranderingen leren mensen. Ik leerde dat mensen wel willen veranderen, als er maar openheid over het proces en de doelen is.

Wat doe ik, vanuit Werkexpress?

Ik geef loopbaanadvies en coaching aan leidinggevenden en professionals die het idee hebben dat er meer uit hun werk te halen is. Ik werk voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast werk ik als freelance assessment psycholoog en voer ik onderwijskundige opdrachten uit. 

Werkexpress

Ik zie Werkexpress als een trein; je bent in beweging naar het gestelde doel, maar de weg heeft vele wissels en afslagen. Je mag op ieder station in- en uitstappen. We bepalen gezamenlijk het einddoel en stellen onderweg bij. Wil je een gratis treinkaartje voor een oriŽnterend gesprek, meld je dan hier aan.

NIP registratie 

Ik sta ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) als Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP en houdt mij aan de beroepscode. Deze beroepscode heeft als kern het verantwoord, integer en ethisch handelen Dat betekent onder andere dat vertrouwelijkheid is gewaarborgd en dat geen informatie wordt gedeeld met derden zonder expliciete toestemming. 

Locatie

Werkexpress staat op het snijvlak van oud en nieuw: het verleden geeft informatie over wat je bereikt hebt en je richten op de toekomst geeft energie en inspiratie. De keuze om Werkexpress te vestigen in een modern ingericht, monumentaal pand, het oude Belastingkantoor in Doetinchem, is dan ook een logische.  

Fijn kennis te maken

achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond