Over Brigitte Hellings


Ik ben Brigitte Hellings, arbeids- en organisatiepsycholoog , met een jarenlange ervaring in het uitvoeren van assessments en loopbaanadviezen. Ik help vanuit mijn bedrijf Werkexpress de werkende mens om initiatief te nemen. Hoe zorg je dat je (weer) energie krijgt van werk en hoe voorkom je stress? Daarvoor helpt het als je je bewust bent van je eigen sterke en minder sterke kanten en wat je nodig hebt. Het vertrekpunt is een grondige analyse van wie de ander is en wat zijn of haar drijfveren zijn. Ik maak daarbij gebruik van de Birkman methode, gesprekken en soms ook van andere wetenschappelijk onderbouwde instrumenten.

Wat maakt mij de psycholoog die ik ben geworden?

Al tijdens mijn studie Onderwijspsychologie, specialisatie Bedrijfsopleidingen, werd ik gedreven door leren in arbeidsorganisaties. Ik heb naast mijn werk als assessment psycholoog en coach gewerkt als freelance onderwijskundige. Mijn specialisatie is het ondersteunen van leidinggevenden en hoog opgeleide professionals. Ik heb leiding gegeven aan een team van professionals en ook als programma manager heb ik leerervaringen in leiderschap mogen opdoen. In een team leer je het meest van je tegenpolen, als je ervoor open staat.

In 15 jaar tijd heb ik mij als arbeid- en organisatiepsycholoog verdiept in functies in verschillende sectoren: lokale overheid, semi-overheid, handel, industrie en zorginstellingen. Ik kan me daardoor verplaatsen in uiteenlopende situaties en begrijp snel de organisatiecontext. Sinds 2004 ben ik gecertificeerd Birkman consultant.

Wat doe ik, vanuit Werkexpress?

Ik voer teamassessments uit, begeleid teamsessies en geef loopbaanadvies en coaching aan leidinggevenden en hoog opgeleide professionals die het idee hebben dat er meer uit hun werk te halen is. Ik werk voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast werk ik als freelance assessment psycholoog en voer ik onderwijskundige opdrachten uit. 

Ben jij manager in middenkader of subtop of hoogopgeleide professional, dan help ik je graag verder. Om jouw loopbaan verder vorm te geven of om, samen met jouw team, het beste uit je team te halen. 

Werkexpress

Ik zie Werkexpress als een trein; je bent in beweging naar het gestelde doel, maar de weg heeft vele wissels en afslagen. Je mag op ieder station in- en uitstappen. We bepalen gezamenlijk het vertrekstation en stellen onderweg bij. Wil je een gratis treinkaartje voor een adviesgesprek van een uur, meld je dan hier aan.

NIP registratie 

Ik sta ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) als Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP en houdt mij aan de beroepscode. Deze beroepscode heeft als kern het verantwoord, integer en ethisch handelen Dat betekent onder andere dat vertrouwelijkheid is gewaarborgd en dat geen informatie wordt gedeeld met derden zonder expliciete toestemming. 

Locatie

Werkexpress staat op het snijvlak van oud en nieuw: het verleden geeft informatie over wat je bereikt hebt en je richten op de toekomst geeft energie en inspiratie. De keuze om Werkexpress te vestigen in een modern ingericht, monumentaal pand, het oude Belastingkantoor in Doetinchem, is dan ook een logische.  

Fijn kennis te maken

Loopbaangesprek

Wil je in vertrouwen spreken over je werksituatie? Of heb je het idee dat er meer uit je loopbaan te halen is? Werkexpress biedt de mogelijkheid voor een gratis loopbaangesprek van een uur.

Meld je aan via info@werkexpress.nl of bel 06 81110068.

achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond achtergrond